Régi kislány kézműves boltja

Mini Cart

Egyedi fotós és feliratos díszdoboz, esküvőre, vagy bármilyen más ünnepi alkalomra, elegáns, virágos, csipkés kézműves ajándék fa doboz. :-) Rendelhető.

14 500 Ft

Magar asztalos által készült, minőségi fa doboz! 🙂 Ezt a díszdobozt személyre szóló felirattal és fényképpel készítettem, esküvőre, de megrendelhető bármely alkalomra. A fa dobozkát festettem, szalvétával díszítettem, több rétegben lakkoztam. A fa szívecskére feliratot, a dobozra pedig fotót transzferáltam.
A termékeimen lévő fotók, feliratok, leginkább transzfertechnikával készülnek /NEM kivágott és ragasztott papír!/, amely nem könnyű elkészítési mód, ám ennek köszönhetően teljesen belesimul, beleolvad a termék felületébe a felirat, a minta, a fénykép. 🙂
Antikolással egy picit régies-kopottas hatásúvá tettem, szalaggal, csipkével, szív-párral díszítettem. Ha tetszik, megrendelhető az általad kért felirattal, fotóval, mintával. Az itt feltüntetett árban már szerepel a feliratozás, illetve a fénykép díja is. 🙂 Esküvői ajándékod méltó helye lehet, később pedig az ifjú pár tarthat benne régi leveleket, fotókat, emlékeket, ékszert, bármit. Mérete: kb. 22*16*9 cm.
Enyhén nedves ruhával tisztítható.

Leírás

Amennyiben szeretnél ilyet,
hívj fel: +36/30-522-4358,
vagy írj emailt: regikislany@gmail.com,
de facebook üzenetben is kereshetsz
és mindent megbeszélhetünk a legapróbb részletekig.
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.