Régi kislány kézműves boltja

Mini Cart

Vásárlói vélemények…

Kedves Mindenki! Az oldalon keresgélve rátaláltam az elképzelésemnek teljesen megfelelő 2 karácsonyi kopogtatóra ! Néhány napon belül megérkezett és elmondhatom, hogy minden várakozást felülmúlt! Köszönhető ez Csizmadia Kriszti igényes munkájának ! Csak ajánlani tudom mindenkinek !

Nagyon szép, ízléses a leírásoknak abszolút megfelelő adventi koszorút kaptam! Kedves és gyors, korrekt eladó! A csomagolást is profi módón megoldotta, le a kalappal, CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK!!!

Nagyon tetszett nekem is és akinek választottam. Az eladót ajánlom mindenkinek. Kérdéseimre rendkívül gyorsan tudott válaszolni és nagyon rugalmas szállítási és fizetési területen is. Kommunikatív megbízható és precíz. Nagyon köszönöm még egyszer. Sok sikert kívánok mindenkinek aki tőle vásárol. Nem fog csalódást okozni. 🙂

Nagyon pozitív véleményem van. A doboz nagyon szép, igényes, különleges. A készítője pedig kedves, segítőkész, türelmesen válaszolt minden kérdésemre, figyelembe vette az egyedi igényeimet, sőt a postázással kapcsolatban is segített. A doboz rövid idő alatt elkészült, és nagy örömet okozott! Mindenképp ajánlom!

Készséges és kedves készítő és nagyon igényesen kivitelezett, szép munka. A kislányom is nagyon elégedett! Köszönöm!

Koszonom szepen! Nagyon szep a kulcstarto, pont olyan, mint a kepen 🙂 Gyorsan meg is erkezett, kozben pedig folyamatosan tartottuk a kapcsolatot Regikislannyal, aki nagyon, de nagyon kedves!!!! Kata

Esküvői díszdobozt rendeltem,egyedi fényképpel,mintával. Nagyon szép lett,pont olyan,mint amilyennek megálmodtam! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Szép kivitelezés, korrekt lebonyolítás, időben meg is érkezett a rendelés, máskor is örömmel rendelek Krisztitől! 🙂 Köszönöm mégegyszer! 🙂

Féltem picit,hogy a dekupázs technika miatt esetleg lesz a szavaknak egy kis szélük,de nem,mintha a természet gyártotta volna ilyenre 🙂 A kövek élőben is nagyon szép világos-márványos árnyalatúak.Gyorsan megkaptam őket.Köszönöm szépen!

Nagyon szép, igényes, minőségi munka! Kedves, gyors, rugalmas eladó! Sokkal cukibb élőben a termék!! 🙂 Köszönöm!! 🙂 Ajánlom mindenkinek! 🙂

A valóságban még sokkal szebb,mint a fotón. Jó kézbe venni,finom,nőies,de nem giccses alkotás. Maximálisan elégedett vagyok.

Köszönöm, hogy megvalósítottad az egyéni elképzelést! 🙂 A kért termékek egyszerűen csodásak, az eladó kedves, segítőkész és roppant kreatív! Köszönöm a lehetőséget!

Az italos szett gyönyörű lett,megbízható,korrekt,csak pozitív,ajánlom mindenkinek!!!

Remek eladó, perfekt tranzakció 🙂 Ja, és a mappa is nagyon tetszik, élőben még szebb, mint a képen.

Fantasztikus! 🙂 Gyors,megbízható, kedves és gyönyörű munkát végez!!Köszönöm!!!!

Gyönyörű az esküvői doboz! Igényes, szép, esztétikus munka. Látszik a hozzáértés, és az, hogy tényleg szívvel-lélekkel készült. Örülök, hogy őt választottam. Bátran ajánlom mindenkinek!

Remek eladó, perfekt tranzakció 🙂 Ja, és a mappa is nagyon tetszik, élőben még szebb, mint a képen.

Nagyon szép, igényes terméket kaptam, pont olyan, mint a képen. Kedves, segítőkész alkotó.Rövid időn belül elkészült, a szállítás is hibátlan volt.

Álomszép az album, pont mint a fotón! Köszönjük! 🙂

Nagyon kedves eladó, gyorsan, gondosan becsomagolva történt a szállítás, a fizetéssel sem volt gond. A koszorú csodaszép, ajánlom mindenkinek Regikislanyt!

Rendkívül kedves, segítőkész szuper eladó!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Nagyon szép, igényes munka. 🙂 Az alkotóval minden egyes részletet meg tudtam beszélni, minden az elképzeléseim, álmaim szerint készült. Köszönöm! :)))

A dobozt sajátos igény szerinti kivitelben, többszöri egyeztetéssel- a közben felmerülő ötletek és változtatások figyelembe vételével- gondos, korrekt, igényes készítői képességek termékeként sikerült megvásárolnunk. Kollektívánk nevében: köszönet Krisztinának! 🙂

Csak ajánlani tudom mindenkinek. Szuper lett a kulcstartó nyitott a változtatásokra (a szin az én kivánságom volt) minden kérésre kérdésre gyorsan válaszolt. Biztos vásárlója leszek még!

Leírhatatlan mennyire gyönyörű terméket kaptam! Csodaszép lett. Az eladó rendkívül ügyfélcentrikus, odafigyel minden apró részletre. Csak ajánlhatom!

 A postára adott csomag gondosan volt elkészítve. Mindennel teljes mértékben meg voltam elégedve. Jó szívvel ajánlom másoknak is. Nagyon kedves és aranyos embert ismertem meg a készítő személyében.

Kriszti egy abszolút korrekt, barátságos, kedves eladó! A munkája nagyon szép, mindenkinek tetszett itthon. Biztos nagy örömet fog okozni a tanárnéniknek is! 

Köszönöm a külön tervezést és a gyors kivitelezést! A doboz nagyon szép és aprólékosan kidolgozott, igényes. Köszönöm szépen!

Nagyon segítőkész, kedves volt az eladó. Minden felmerülő akadályt legyőztünk és gyönyörűek a hűtőmágnesek! Sajnálom, hogy nekem már nincs több óvodás gyermekem!!! Bárkinek csak ajánlani tudom!!! 5***

Fantasztikusan szépek lettek a faszeletek! Kriszti kedves, segítőkész, gyors és nagyon gyönyörűen dolgozik!!! Köszönöm! 🙂

Egyedi kívánságaim figyelembe vételével készült el ez a csodaszép, igényesen kivitelezett dobozka, mely a valóságban még szebb, mint a képen. Nagyon elégedett vagyok! Köszönöm Régikislány kedvességét és segítőkészségét is.

Csodásak lettek az asztaldíszek! Minden gördülékenyen ment, kedves, türelmes, precíz eladó!

Egyszerűen tökéletes! Igényes munka, szép kidolgozás , gyors és pontos szállitás. Kedves, megbízható, segítőkész eladó. Köszönöm szépen!

Gyönyörű lett a doboz, pont olyan, mint amit megálmodtam. 🙂 Nagyon köszönöm ezt a szépséget! Bátran ajánlom mindenkinek, hogy rendeljen. 🙂

Nagyon szép, igényes munka. Kedves, segítőkész eladó. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Visszatérő vásárló leszek! 😉

Kedves Krisztina! Először is szeretnénk megköszönni Neked a személyre szabott ajándékot, amivel megleptél minket és, ami most már a kis házikónkat díszíti. Hálásak vagyunk, minden általad készített ajándékért, melyekkel nagy örömet okoztál a vendégeinknek. Köszönjük szépen, hogy mindig nyitott voltál az új ötleteinkre és a kreativitásoddal, a szép lelkeddel hozzájárultál, hogy csodaszép legyen az esküvőnk.

Nagyon tetszett, hogy egyedi elképzeléseim is beépítésre kerültek a termékbe, az eladó nagyon közvetlen és kedves volt. A termék az ígért határidőre és tökéletes minőségben érkezett meg hozzám. El voltam ájulva, hogy milyen gyönyörű munkát készített “Regikislany”. Tökéletes nászajándékot sikerült készíttetnem. Nagyon köszönöm. Csak ajánlani tudom mindenkinek 🙂

Maximálisan elégedett vagyok az Eladó rugalmasságával, készségességével 🙂 Minden igyekezetével azon volt, hogy rövid időn belül a segítségemre legyen.

Feliratos díszdoboz és nagyméretű kő esküvőre, nagyon szép és igényes munka, nagyon rövid határidővel. Számomra kellemes meglepetés volt, hogy a rendelése és átvétele között csak pár nap telt el. Precíz csomagolásnak köszönhetően sérülésmentesen kapom meg az ajándékot. Most jött a meglepetés, először szóhoz sem jutottam, annyira gyönyörű nászajándékot sikerült kapni. Nagyon elégedett vagyok a tájékoztatással és a kiszolgálással. Udvarias, megbízható és segítőkész eladó. Csak jót tudok mondani, tiszta szívből ajánlom mindenkinek. Köszönöm a kedves kiszolgálást.

Nagyon szépek az evezők, azt kaptam, amit vártam, az eladó nagyon rugalmas volt, elkészítette nekem abban a színben, amiben kértem. Most a balatoni nyaralóm falát díszíti.

Nagyon – nagyon meg vagyok elégedve, sok kedvességet kaptam, és a termék olyan, mint amit megálmodtam. Köszönöm szépen!

Minden rendben volt, gyönyörű termék !

Gyönyörű terméket kaptam. A készítő kedves, kommunikatív. Nagyon köszönöm!!!!

Precíz, szép munka. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gyönyörű az esküvői doboz! Igényes, szép, esztétikus munka. Látszik a hozzáértés, és az, hogy tényleg szívvel-lélekkel készült. Örülök, hogy őt választottam. Bátran ajánlom mindenkinek!

Nagyon szép, igényes terméket kaptam, pont olyan, mint a képen. Kedves, segítőkész alkotó.Rövid időn belül elkészült, a szállítás is hibátlan volt.

Meg vagyok elégedve a dekorációval, gyors és megbízható. Nagyon szépen köszönöm!

Ma megérkezett a várva várt doboz! A rendelés, a kapcsolatfelvétel, az egyedi kívánságok figyelembe vétele, a pontos szállítási idő egyértelműen egy valódi profi “Régikislány-t” rejt az online világban. Nagyon köszönöm, gyönyörű nászajándék lesz!

Istenkirály !!!! Pont erre gondoltam 🙂

Nagyon kedves, rugalmas és gyors Alkotó. Bájos portéka, azt kaptuk, amire számítottunk. Nagyon szépen köszönjük! 🙂

Nagyon elégedett voltam a vásárlás menetével, minden gyorsan és korrekt módon történt 🙂 A kövek pedig gyönyörűek! Köszönet mindenért 🙂

Nagyon szép, kedves ajándék. Rugalmas készítő, volt kérésem pluszban. Pontosan kész volt, futárral érkezett.